PROGRAM za datum :: 07/12/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Ponedeljak, 07/12/2015, 19 : 00
Delikatesni ponedeljak - Blatobran galerija

O tome da je pilav/plov/oshi kralj kuhinje Uzbekistana svedoči i izreka da se onaj ko nije probao pilav nije ni rodio, a da Blatobran-ci ne kuvaju samo blato :), dodjite da probate jelo  koje je smislio kuvar Aleksandra Velikog!
Cena porcije biće 150 dinara, a ko hoce, moći će da za 400 dinara kupi i ručno pravljenu  činijicu.

https://www.facebook.com/Blatobran-515024018613336/

NAZAD
 
  Ponedeljak, 07/12/2015, 20 : 00 - 20/12/2015
Moda za kuću

I ove godine pripremamo Vam izložbu na kojoj će se predstaviti dobro poznati, ali i neki do sada nepoznati kreativni dizajneri i majstori iz sfere enterijera, nameštaja, ali i još po nečega prikladnog za poklone, jer decembar je mesec prazničnog shoppinga.
Otvaramo bez pompe kao i do sada 7. decembra od 20 časova, naša galerija pretvoriće se u dizajnerski showroom u kome ćete videti pre svega pravi mali festival svetla, jer će se u ponudi naći dosta dizajniranog i osvetljenja koje je napravljeno reciklažom i promenom namene predmeta. Reciklaža kao i uvek predstavlja naš izbor jer ne samo da je u pitanju interesantan dizajn već se i vodi računa o životnoj sredini. Pored osvetljenja imaćemo u ponudi nezaobilazni nameštaj, što reciklirani što novi, ali i dosta kućnog tekstila, kućne dekoracije, malo nakita, novogodišnjih ukrasa, dečjih stvari i drugih ideja za poklone.
Sigurni smo da ćete uspeti da pronađete nešto za sebe ili da se inspirišete i poklonite neserijske proizvode svojim prijateljima za praznike.
Zato nas posetite do 20. decembra i uverite se i sami. Preko dvadeset izlagača koji učestvuju na izložbi čine našu ponudu raznovrsnom i veoma zanimljivom: Ivana Josipović Škikenage lutkice, Vladislava Đorđević i Snežana Ivanovski TikveLampe, Serendipity Studio novogodišnji ukrasi, Dragan Dobrac nameštaj i dekoracija, Mamaya broševi i ukrasni papir, Atelje Mali vrt, keramika, Snežana Milenković daske od plemenitih vrsta drveta, Dve stolice majstorice nameštaj, Nebojša Mihajlović nameštaj, Biljana Topalović nakit, M design Milica Petrović kućni tekstil i nameštaj, Sklop reciklirane lampe, Rename Nikolina Kostur kućna dekoracija, Minoo Ana-Marija Ilić nameštaj, Jelena Ranđelović keramika, Slađana Marinković kućni tekstil, La Mia Casa Jelena Rogić dekoracija, Gold Supernova osvetljenje, Hanging Dejan Paunović osvetljenje, Branko Gavrić - Cutart, Sara Dević osvetljenje, Clean Cookies Irena Uzelac ručno rađeni sapuni, Miodrag Đorđević osvetljenje i Milena Bugarski keramika.

NAZAD