PROGRAM za datum :: 18/12/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 18/12/2015, 21 : 00
Ilija Ludvig avec les Ljubičice

Ilija i Ljubičice ponovo zajedno na sceni!!
Ludvigovo iskustvo od 4 banke i ljubičanstvena poletna mladost, koja će nastupiti u punom osmočlanom sastavu, učiniće petak veče u Gradu jednim od onih događaja, koji kao vatra ostaje rasplamsano u srcima posetioca, i greje ih u hladnim zimskim noćima koja dolaze.

A ta vatra nije ništa drugo, do vizija neke bolje sutrašnjice, nekog novog prijateljstva...

Cena karte na ulazu 300 rsd

NAZAD
 
  Petak, 18/12/2015, 23 : 30
GistroPop #24

Tačno u ponoć, odmah posle koncerta Ljubičica i Ilije Ludviga, sledi poslednje ovogodišnje GistroPop veče. Došlo je vreme da svodimo muzičke račune u ovoj godini, što znači da slušamo najlepše pesme iz 2015, ali i vintage hitove iz epoha iza nas. Društvo nam prave Jim O'Rourke, Destroyer, Tallest Man On Earth, Giant Sand, Natalie Prass, Father John Misty, Richard Hawley, odnosno Bob Dylan, Echo and the Bunnymen, Sonic Youth, Morphine, Curtis Mayfield, The Smiths, Elliott Smith, Cat Power, Sly and the Family Stone, Pulp, Elvis Costello, My Bloody Valentine, Tricky, Dinosaur Jr. i mnogi drugi.
Kako sledi period slava, novih godina i ruske salate, izgubite kalorije unapred na plesnom podijumu uz „Move On Up“, na primer. Da biste kasnije moglo da žderete bez griže savesti. Vidimo se u ponoć, pa onda dogodine. 
musicman: Skoča

NAZAD