PROGRAM za datum :: 26/12/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 26/12/2015, 23 : 00
Miško Plavi feat Vasil i Johnny

Koncerti Miška Plavog tradicionalno oduševljavaju publiku koja rado iznova sluša njegove muzičke bravure. 26. decembra u 23h Miško Plavi  nastupa pred publikom KC Grada, sa uigranim sastavom koji, pored njega, čine Vasil Hadžimanov, sinti bas i klavijature, i Srdjan Dunkić na bubnjevima.

Prodaja karata isključivo na ulazu Kc Grad u subotu 26. decembra od 22:15h. Cena karte 500 rsd

Milivoje Petrović (Miško Plavi) je multiinstrumentalista koji se pojavio na novotalasnoj rok sceni početkom osamdesetih godina kao gitarista, basista i klavijaturista saradjujući sa bendovima: Via Talas, D’Boys, Piloti, Ekatarina Velika, idr. Poslednjih godina njegova preokupacija je harmonika, a sa ovim instrumentom je izgradio značajnu svetsku karijeru.
Od 2000. godine izvodi program Music Around the World sa kojim je održao više od 200 koncerata u Japanu gde je objavio i album Istok ljubi zapad.
Autor je muzike za nekoliko srpskih, francuskih i američkih filmova.

Vasil Hadžimanov je prepoznatljiv kao predvodnik VH band-a,vodećeg fjužn sastava na ovim prostorima. Školovao se na čuvenom Berklee koledžu, a tokom kratkog boravka u Njujorku sredinom devedesetih svirao je sa muzičarima kao što su Matt Garrison, Rodney Holmes, David Binney, Danny Sedownick, itd.

Srdjan Dunkić – Johnny jedan je od najtraženijih studijskih muzičara u regionu. Karijeru je počeo već kao dvanaestogodisnjak. Bivši je član VH band-a, a nastupao je i snimao sa
 mnogim poznatim muzičarima i grupama (Bata Kovac, K2, Zana,Dragoljub
Djuričić, Fuzzbox). U svojoj bogatoj muzičkoj biografiji se može pohvaliti i nastupima sa čuvenim Cosey Powell-om na njegovoj evropskoj turneji.

 

NAZAD