PROGRAM za datum :: 29/12/2015 Klikni ovde za kompletan program
  Utorak, 29/12/2015, 21 : 00
Baby Blue

Naša Baby je i dalje Blue. Jer ide Nova Godina a besparica je sve manje simpatična, jer smo proslavili rođendane koji nagoveštavaju odraslost, jer baš nije zabavno gledati ove ulične svetiljke i sećati se nekih domova koje smo ukrašavali i iznad svega jer nas je 2015-ta definitivno naučila da Deda Mraz ne postoji.  Tako tragična Baby dolazi u Kc Grad u utorak, 29. decembra.

Za miksetom vas čekaju… Ma koga lažemo? Mikseta je naš nedosanjani san. Za winampom vas čekaju isti besprizorni anonimusi sa pojačanjem – Ladytron čovekom koga toliko niko ne zna da ga ni mi nekad ne prepoznamo.

Spremamo vam hitove vaše, naše i ko zna čije mladosti i bez blama puštamo i neku domaćicu jer kad Arsen Dedić otpeva po koji stih na tu temu mi shvatimo kako je svačija mladost lepša od naše i vinjak nam nekako još nežnije klizne niz grlo. Uz malo (ne)sreće možda ga popijemo dovoljno da prespavamo euforični doček.

Više nego ikad smo sigurni da je bogatiti se preko tuđe, napaćene grbače potez koji izaziva karmu, a samo nam fali karma na celu muku, tako da je ulaz slobodan.

Dođite da zajedno lamentiramo nad novim i starim godinama!

NAZAD