PROGRAM za datum :: 01/01/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 01/01/2016, 22 : 00
Prvo novogodišnje partijanje!

KC Grad vas poziva na prvo novogodišnje “partijanje” uz Dementia (Berlin), Filip Alvir (Banja Luka) i Kawiar Mangueira (Beograd). U večeri koja je često bolja od samog dočeka očekujte trap, funk, breakbeat, hip hop, drum/jungle, reggae.

150 RSD do ponoći / 250 RSD posle ponoći

Milan Mika Aćimović aka DJ KAWIAR MANGUEIRA. Aktivan je član u nekoliko bendova, a jedan od njih je i bend Sopot. Kao DJ
je nastupao širom sveta (Brasil, Rusija, Kina, Grčka, Balkan itd)
Organizator je raznih koncertnih aktivnosti, a sarađivao je sa bendovima kao što su Eyesburn, Bad Copy, Prti BeGe, High Tone, Kultur Shock, KKN i mnogi drugi.
Njegov nastup je baziran na live act-u gde koristi klavijature, gramofone i sempler, a sve to začini sa drum’n’bass, breaks, reggae, dub, trap and funk muzikom.

DEMENTIA nam stiže iz Nemačke (Berlin), a njegovo ime slovi za jednog od istaknutih berlinskih underground DJ-a poslednje decenije. Proteklih 15 godina je nastupao kao rezident po berlinskim i austrijskim klubovima. Dugo je sarađivao sa Ill Skilz ekipom u klubu Flex u Beču. Njegovi nastupi su bazirani na nekoliko muzičkih žanrova, ali za sebe voli da kaže da je njegov stil free style.
Dementia izvodi nu-funk sa kombinacijama breakbeat-a...

FILIP ALVIR je DJ iz Banja Luke (BiH). Njegova muzika je bazirana na stilovima minimal, techno i old school. Svaki put kada stoji za DJ pultom on daje svoj maksimum kreativnosti. Nikada nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim setovima i žurkama. Njegovo vreme tek dolazi, a ovo je idealna prilika za lokalnu scenu da se upozna sa ovim kraljem iz Banja Luke. Nastupao je u zemljama bivše Jugoslavije i po regionalnim festivalima.

https://m.mixcloud.com/filip-alvir
https://soundcloud.com/milan-mika-acimovic/kawiar-dejaah-b2b
http://www.mixcloud.com/technozona/technozona-mixtape-12-by-kawiar-mangueira/
https://soundcloud.com/kawiar-mangueira/kawiar-mangueira-mix-in-dub-1

NAZAD