PROGRAM za datum :: 17/01/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Nedelja, 17/01/2016, 19 : 00
Ciklus italijanskog filma - Šta ću ja ovde

U okviru filmskog programa Kulturni centar Grad u saradnji sa Italijanskim Institutom u Beogradu predstavlja ciklus Italijanskog filma. Tokom decembra I januara imacemo priliku da vidimo četiri filma: Un giorno speciale (Comencini); Civico zero (Maselli); La rabbia di Pasolini (Bertolucci); Ma che ci faccio io qui (Amato).

Ulaz je slobodan

Šta ću ja ovde  (Italija, 2006)

Režiser: Frančesko Amato (Francesco Amato)
Trajanje: 82 min
Žanr: komedija, drama
Film u boji
Uloge: Danijele de Anđelis (Daniele De Angelis), Kjara Nikola (Chiara Nicola), Paolo Sasaneli (Paolo Sassanelli), Alina Nedelea (Alina Nedelea), Frančesko Brandi (Francesco Brandi), Manuela Ungaro (Manuela Ungaro), Maiko Albereli (Maico Alberelli), Lidia Anekjariko (Lidia Annechiarico),  Adriana Askari, Đanfranko Bara

Alesio ima 18 godina i veliki san: da pređe Evropu sa svoja dva najbolja prijatelja. Leto je već na pomolu i on je dobro izučio plan puta. Ali, nažalost, nije položio razred, roditelji su jako ljuti na njega i zabranjuju mu da ide na put. Alesio nije prihvatio kaznu i pobegao je na svom motoru. Zbog niza događaja koji su se odigrali on je ostao blokiran na rimskoj obali gde je počeo da radi u jednom kupalištu. Mnoge nesreće obeležiće njegovo letovanje: beg, ljubav, neverovatni susreti. Iskustvo će Alesija naterati da shvati da ponekad “putovati” ne znači samo preći kilometre.

NAZAD