PROGRAM za datum :: 25/01/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Ponedeljak, 25/01/2016, 19 : 00
Delikatesni ponedeljak - Sasvim obična večera

Između dva zimska raspusta, 25. januara u 19h, arhitekti okupljeni oko Društva arhitekata Beograda* kuvaju odraslima u KC Grad-u, a za decu sa ulice. Na stolu je meni Svratišta za dece sa ulice. Cena bona je 150 dinara - za jedan bon možete dobiti jednu porciju. Pozivamo vas da zavirite u "šerpu-kasicu" i darujete novčani prilog u iznosu od 550 dinara čime ćete učiniti mogućim jednodnevni boravak jednog deteta u Svratištu. Sva prikupljena sredstva biće usmerena za podršku programa "Svratišta za decu" Centra za integraciju mladih iz Beograda.
*Društvo arhitekata Beograda - DAB je dobrovoljno, nevladino, neprofitno profesionalno udruženje arhitekata iz Beograda. DAB je osnovan 1960. god. i od tada do danas ima vodeću ulogu u afirmaciji arhitekture i profesije arhitekt u društvenom životu Srbije. (foto: Stefan Stojanović)

NAZAD
 
  Ponedeljak, 25/01/2016, 20 : 00 - 06/02/2016
Sandra Stojanović i Kristina Jovanović - #IDENTICAL

25. januara od 20 časova otvaramo još jednu izložbu iz godišnjeg programa pod nazivom #IDENTICAL, autorki Sandre Stojanović i Kristine Jovanović
#identical je projekat preispitivanja i poigravanja sličnostima između Kristine Jovanović i Sandre Stojanović. U okviru izložbe u Velikoj galeriji KC Grada biće predstavljena druga faza ovog projekta. Dokumentarne fotografije, koje čine osnovu izložbenog koncepta, dopuniće i veći broj radova u različitim medijumima koji na svoj način produbljuju pitanje “identičnosti” u kontekstu identiteta dve autorke i njihovog pozicioniranja u ličnom i profesionalnom životu.
Fotografije i drugi radovi nastali su u saradnji sa desetak autora, među kojima su Dženet Koko, Milan Nasković, Manja Lekić, Marko Marković, Branko Starčević, Branko Andrejević, Miloš Paunović, Dubravka Perišić, Marija Maša Milanković, Marko Pejović i Marko Kažić.
Više o prvoj fazi projekta #identical dostupno je na Facebook eventu izložbe održane  u UK Parobrod od 15. do 21. decembra u okviru McCann Parobrodiranja: https://www.facebook.com/events/1700313266921743.
Izložba će biti otvorena do 6. februara.

NAZAD