PROGRAM za datum :: 01/02/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Ponedeljak, 01/02/2016, 19 : 00
Delikatesni ponedeljak – TRI

Sve je pocelo, ne tako davno, u jednom vracarskom stanu na drugom spratu, kada je trojka resila da otvori restoran Tri.

U pocetku su goste cinili prijatelji i poznanici, a onda je sve pocelo da se grana, razliciti ljudi, a opet njima slicni su poceli da dolaze i da se vracaju.
Estetika prostora, hrana spremljena sa ljubavlju, maltene kucni ambijent, bez one klasicne restoranske atmosfere, napravili su neku zanimljivu pricu, nekim zanimljivim ljudima koji su prepoznali TRI kao mesto svojih okupljanja.

U septembru prosle godine ceo koncept su premestili na novu lokaciju,  u ususkano dvoriste iza Narodne Skupstine.
Pozicionirali su se za one ljude koji ce zeleti da ih pronadju.

Pored te estetike, koja nije zavislila od velikih novcanih ulaganja i angazovanja dizajnera enterijera, vec se stvarala po senzibilitetu njih koji su je spontano kreirali, hrana je ta na koju su stavili poseban akcenat.
Rucno razvlace testenine, meso nabavljaju kod mesara koga znaju godinama a kolace spremaju sami.
Svaki sastojak njihovog gastronomskog podviga je posebno izabran i iskoriscen sa ljubavlju, kroz genetsko nasledje spektakularnih baka. Svako jelo evocira poznato, ali je ipak potpuno drugacije.

Kuvarice i kuvari sede kamuflirani u goste, kada ne trce u kuhinju da spremaju hranu, ne mozete ih uociti, osim ako slucajno ne primetite poletne siluete kroz prozorcic kuhinje.

Ovog delikatesnog ponedeljka dodjite u KC Grad da probate dimljenu butkicu u crnom pivu sa povrcem, a ako meso nije za vas, tu je vege kari.
A posto hrana ne ide bez dobrih prijatelja i muzike, povedite svoje mile i drage na dobru klopu i audio varijetet - deep house, tech-house, electronica...
Vidimo se u (delikatesni) ponedeljak!

NAZAD