PROGRAM za datum :: 12/03/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 12/03/2016, 16 : 00
Živa biblioteka

Pozivamo vas da posetite Živu biblioteku sa temom migracija. Poslušajte jedinstvene priče koje će naše "knjige" podeliti sa vama, 12. marta, između 16 i 18 časova u KC Grad. Saznajte kako žive Sirijci u Srbiji, sa čim se susreću na poslu službenici za raseljavanje izbeglica na Bliskom istoku, kako je to biti Indijac u Beogradu ili raditi svakodnevno sa ljudima koji pokušavaju da pređu granice u regionu u potrazi za boljim životom... I još mnogo toga!
Ovaj projekat je organizovan od strane Agora Aveiro organizacije iz Portugala i u saradnji sa Klubom putnika. Finansiran je iz programa Erazmus plus i održava se u okviru treninga "A Mile in My Shoes".

NAZAD
 
  Subota, 12/03/2016, 23 : 00
Mile Voli Disko

Disco • Nu Disco • Italo Disco • Disco Funk
Nakon kratke pauze Mile se vratio u Beograd. Poneo je disko kuglu i novu disko plejlistu sa sobom.
Mile Voli Disko je plejlista, serija žurki, a neki bi se usudili da kažu i brend. “Guilty pleasure” Elektraninog miljenika Mileta Hunda, lista underground disko hitova kasnih 70ih i ranih 80ih godina. Mile voli Disko je nastao 2011. godine u klubu Discordia u Rijeci kao nastavak dvogodišnjih Mishu Mitsubishu disko-funk žurki i odlične saradnje sa gospodinom Smeđim Šećerom.

Cena karte: 200 rsd

https://www.facebook.com/MileVoliDisko

NAZAD