PROGRAM za datum :: 23/03/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Sreda, 23/03/2016, 18 : 00
Istorija LGBT pokreta u Srbiji I deo 1990-2000.god. Tražeći prostor za svoju žudnju od socijalističke Jugoslavije do nacionalističke Srbije

Dragi/e,

pozivamo vas na još jedne razgovore sa zajednicom na temu: Istorija LGBT pokreta u Srbiji u periodu od 1990-2000 godine.

Razgovori o istoriji LGBT pokreta koncipirani su kao serija od tri diskusije i održavaće se jednom mesečno do juna meseca.

Razgovori sa zajednicom su serija razgovora o važnim temama koje se tiču LGBT zajednice iznutra i same teme proizilaze upravo iz komunikacije sa zajednicom o njihovim interesovanjima.

Upravo na taj način smo došli do teme koja je različitim generacijama zajednice bitna i o kojoj žele da saznaju više, kako o samim počecima i razvoju aktivzma, tako i o budućnosti i pravcu u kom LGBT aktivizam danas u Srbiji ide.

Razgovori su planirani da se održe 23.03. od 18h u KC gradu.

Dobrodošli/e


*Razgovori sa zajednicom su serija razgovora o važnim temama koje se tiču LGBT zajednice iznutra. Parada ponosa Beograd razgovore organizuje jednom mesečno. Ukoliko imate neki predlog ili sugestiju koja bi tema mogla da se nađe u okviru Razgovora, pišite nam na bojana@parada.rs , preko naše FB stranice: https://www.facebook.com/parada.beograd ili sajta: www.parada.rs

NAZAD