PROGRAM za datum :: 28/03/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Ponedeljak, 28/03/2016, 18 : 00
Mobile Monday

Naredni MobileMonday Srbija događaj će se održati 28. marta 2016. godine u KC Gradu, sa početkom u 18h. Teme koje ovoga puta obrađujemo su razvoj digitalnih proizvoda iz ugla velike korporacije (Telenor) i lokalnog servisa za kupoprodaju (polovniautomobili.com), a takođe u fokus stavljamo i VR tehnologije koji postaju sve dostupnije “običnim” korisnicima.

Prvo predavanje će održati Eirik Stephansen, direktor proizvoda u Telenor Digital-u, koji će održati predavanje “Razvoj digitalnih proizvoda u Telenor Digitalu – Capture”. Capture je prvi globalni servis Telenor Digitala. Capture aplikacija obezbeđuje onlajn prostor za čuvanje, pregled i deljenje fotografija i video snimaka sa pametnih telefona, tableta, kamera i kompjutera preko Telenor cloud-a. Telenor Digital je ovu aplikaciju prvo lansirao u Norveškoj i ubrzo je postala vrlo popularna, sa rejtingom od 4,5 zvezdica u App Storu i na Google Play-u, što je više od svih drugih uporedivih klaud servisa.

Većina ljudi u Srbiji koji žele da prodaju/kupe polovan automobil, neko drugo vozilo ili rezervni deo prvo pomisle na sajt polovniautomobili.com - ekipa ovog sajta će nam predstaviti način na koji su oni svoje uspešno poslovanje sa web-a proširili i na mobilne platforme, konkretno Android i iOS.

I za kraj smo rezervisali izuzetno aktuelnu temu na globalnom nivou - VR. Ninoslav Adžibaba, VR fotograf-developer iz kompanije VRlabs će održati predavanje “Virtuelna stvarnost: talas koji dolazi”. VR/AR tehnologije su iza ugla i obećavaju da promene mnoge aspekte interakcije sa svetom oko nas, na polju zabave, edukacije, bezbednosti, medicine itd.. A u ovom trenutku, mobilni telefoni su najvažnija poluga usvajanja ovih tehnologija.

Kompanija Telenor je partner ovog Mobile Monday događaja, prisustvovanje događaju je potpuno besplatno uz prethodnu registraciju.

NAZAD
 
  Ponedeljak, 28/03/2016, 19 : 00
Delikatesni ponedeljak - TikaTaka Veggie

Srdačna vegetrijanska kuhinja TikaTaka nastala je na osnovu potrebe i želje da sa ostatkom sveta podelimo značaj, lepotu i izobilje koje nudi biljna ishrana.
Hrana je naša svakodnevna potreba, a ono što unosimo u organizam direktno se odražava na našu energiju, zdravlje i život. Kako se i sami hranimo na ovakav način,a podstaknuti brojnim ljudima iz okruženja, organizovali smo pripremu i dostavu najraznovrsnijih vegetarijanskih obroka u Beogradu.
Pripremamo uravnotežene obroke sa odgovarajućim izborom sastojaka čija će kombinacija zadovoljiti sve energetske i nutritivne potrebe organizma.
Nekoliko puta godišnje organizujemo radionice kuvanja i to je prilika da sa vama podelimo svoja iskustva i saznanja.

http://tikataka.rs/
https://www.facebook.com/TikaTaka-Veggie-1532929753607367/

NAZAD