PROGRAM za datum :: 11/04/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Ponedeljak, 11/04/2016, 19 : 00
Delikatesni ponedeljak - Trčanje.rs

Ukoliko ste ljubitelj/ka trčanja i vaš cilj je Trka zadovoljstva, polumaraton ili maraton 16. aprila u Beogradu, pozivamo vas da nam se priključite 11. aprila u 19:00 u KC Gradu na zajedničkoj večeri sa motivom: "Danas jedem pastu, a za vikend mažem kilometre, jer ja volim trčanje."

Pozvani su Trkač ii trkačice svih boja nevezano za brzinu trčanja, iskustvo i staž ili pripadnost grupi ili klubu. Slobodno dođite u casual varijanti ili svratite na pastu i druženje posle trčanja u trkačkoj opremi.

Nedelja Beogradskog maratona počinje delikatesno, a večeru će kuvati urednici sajta Trčanje.rs, Tijana i Veroljub, uz pomoć trenera i prijatelja iz Beogradskog trkačkog kluba.

Na meniju su veganska, vegeterijanska i mesna pasta, a cena bona za jedan tanjir iznosi 150 RSD.

NAZAD
 
  Ponedeljak, 11/04/2016, 20 : 00 - 17/04/2016
Metodologije dekonstrukcije identiteta - Izložba povodom 7. rođendana KC Grada

Navršava se 7. godina uspešnog rada Kulturnog centra Grad: sedma godina kulturnih programa: izložbi, promocija, žurki, koncerata, drugih projekata saradnje... Kao i svake godine rođendan obeležavamo specijalnom programom koji između ostalog uključuje rođendansku izložbu koja ove godine nosi naziv Metodologije dekonstrukcije identiteta.
Prošlogodišnja izlagačka sezona predstavila je savremene stvaraoce koji su se bavili temama koje su aktuelne i važne, pored samostalnih izložbi kustoska grupa Impost priredila je grupnu izložbu Sterortipi povodom Nedelje ponosa. Bogatu izlagačku aktivnost upotpunilo je dvadesetak autora koji su na neki način dali jedan presek savremenog umetničkog stvaralaštva.

Analizom njihovih postavki i umetničkog istraživanja nametnula se tema identiteta i njegove dekonstrukcije, tema kojom su se mnogi od njih bavili na različite načine. Sledeći ovu temu postavka će analizirati metode kojima se identitet urušava i dekonstruiše a prema istraživanjima koje su umetnici vršili produkujući radove za svoje izložbe. Postavka će obuhvatiti neka dela kojih se publika seća od prošle godine, ali i neka nova ostvarenja s obzirom da autori i dalje crpe inspiraciju u identitetu. Ivana Bukovac, Želimir Barić, Sandra Stojanović i Kristina Jovanović, Dejan Klement, Tijana Radenković samo su neki od autora kojih se publika seća iz prošlogodišnje sezone, a čiji će radovi činiti postavku rođendanske izložbe čiji je autor Aleksandar Stojanović, kustos Velike galerije KC Grada

Otvaranje izložbe zakazano je za ponedeljak 11. aprila u 20 časova.

NAZAD