PROGRAM za datum :: 20/05/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 20/05/2016, 21 : 00
Popečitelji i Tevarbulebra - Druga stvar šou program

Onlajn etiketa “Druga stvar“ i Popečitelji vas pozivaju na “Druga stvar šou program“ koji će se održati 20. maja u KC Gradu. Očekuje vas celovečernji nastup kultnog sastava Popečitelji, a nastupiće i Tevarbulebra – bend iz Niša koji ovih dana promoviše svoj debi album “Ko se nađe, tu smo” objavljen za etiketu “Druga stvar”. Ulaznice su već u pretprodaji po ceni od 300 dinara, dok će na ulazu koštati 500 dinara.
“Druga stvar” (drugastvar.com) postoji nešto više od godinu dana i za to vreme je pored celokupne reizdate diskografije grupe Popečitelji objavila i radove sastava Fitnes, kragujevačke četvorke Špajz, CD Ministra i niškog benda Tevarbulebra.
Popečitelji ovih dana promovišu svoje duple singlove “Bum!“ i „Kroz“.  Ovaj kultni sastav, koji su osnovali braća Saša i Goran Furunović, skoro dve decenije raduje publiku svojim eksplozivnim živim nastupima. Popečitelji  trenutno rade na novom albumu, a ovom prilikom će pored novih singlova publici predstaviti i dobar deo svog dosadašnjeg muzičkog opusa.
Tevarbulebra je fusion-rock instrumentalni sastav iz Niša osnovan 2013. godine. Zapažene nastupe imali su na Nisville Jazz festivalu 2014. godine u Nišu, Bedem Fest-u 2015. u Nikšiću i na festivalu Omladina 2015. u Subotici na kojem su osvojili prvo mesto. Neke od njihovih numera su se pojavile na kompilacijama URBANIS(H) I i Black Planet Records: Balkan Under the Radar III.
2016 godine izdaju debi album “Ko se nađe, tu smo” za etiketu “Druga stvar”.
Ulaznice za ovaj događaj su već u pretprodaji po ceni od 300 dinara, dok će na ulazu koštati 500 dinara. Početak je najavljen za 21:00.

NAZAD