PROGRAM za datum :: 23/05/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Ponedeljak, 23/05/2016, 19 : 00
Delikatesni ponedeljak - ESCAPE

Escape community vas poziva na druženje i mediteransku klopu kako bi se zajedno pripremili za bekstvo na skriveni zaliv najsunčanijeg otoka na Jadranskom moru. Za prvi Escape susret, spremaćemo vam delikates dalmatinske kuhinje, brodet sa palentom, a za sve vegeterijance pripremamo šalšu sa povrćem.

Escape zajednica je nastala nakon višegodišnjeg druženja entuzijasta iz Rijeke, Pariza, Zagreba, Beograda, Stockholma i otoka Hvara sa ciljem organizovanja događaja intimnog formata, u obliku kamp ekskurzije sa raznovrsnim dnevnim aktivnostima. Escape će trajati puna četiri dana i noći sa naglaskom na dnevni sadržaj u magičnoj borovoj šumi na obodu uvale koja je potpuno izolovana od civilizacije.

Escape će osim rajske lokacije za kupanje i čilanje, osigurati zajednici bogat dnevni sadržaj prilagođen konceptu povratka prirodi i bavljenja sobom. Od kurseva ronjenja, Burt džoging tura, bicikliranja, yoge, kuvanja lokalnih specijaliteta, pravljenja totema, umetničkih aksesoara, crtanja, izleta brodićima i društvenih igara, do posebnog HealOut (šamanizam i renesansa) segmenta koji specijalno gostuje na prvom Escape-u sa svojom egzotičnom ponudom alternativnih pristupa medicini koji potiču od drevnih plemena južnoameričkih prašuma.

Svakoga dana ispratićemo zalazak sunca akustičnim nastupima: Stray Dogg, Ti, Ilija Ludvig, nakon čega će Escape DJ postava prilagoditi svoje setove otočkom ambijentu: Marko Nastić, Kristijan Molnar, Kišobran, Beyond House, Banda Panda, Ewox, Kapetan Esid.


PARTICIPATION FORM > http://goo.gl/forms/OToSNyajgR

FACEBOOK EVENT

WWW.ESCAPECOMMUNITY.COM

INSTAGRAM

VIMEO

NAZAD