PROGRAM za datum :: 24/06/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 24/06/2016, 21 : 00
DJ WOODIE, FILIP A. i KAWIAR

Kc Grad će ugostiti jednog od  kraljeva klupskog zvuka, a to je: DJ WOODIE, zajedno sa njim 24. juna stiže nam i  i FILIP A.

WOODIE je zasigurno među samo par pravih profesionalnih DJeva koje imamo priliku da čujemo sa prostora bivše Jugoslavije, pored toga on je i MC, producent i dugogodišnji radio houst. Nastupao je i sarađivao sa imenima kao što su: Umek, Craig Walsh, Valentino Kanzyani, Oxia, Azzido Da Bass, Funk D Void, Virgin Helena, Marko Nastić. Pored solo angažmana WOODIE je i osnivač hip hop crossover benda pod nazivom "Recall" sa kojim je snimao i nastupao kao frontman. Ugostio je mnoga svetska i regionalna imena na festivalima i klupskim žurkama kao organizator i izvođač. WOODIE je nastupao u mnogim zemljama starog kontinenta, ali i dalje preko Portugala do Brazila. Njegov muzički opus je toliko velik i bogat da se ovaj čovek jednostavno ne ponavlja. On je muzika i muzika mu je sve!

Evo prilike za vas prave elektronske sladokusce da uživate u nastupu ovog mađionicara na gramofonima, playerima i svim drugim uređajima koji mu padnu pod ruke! Njegov stil se pruža kroz niz stilova poput deep sounds, funky house i techno. Nastupao je više puta na mnogim evropskim festivalima kao i na Petrovaradinu @ EXIT festivalu.

FILIP A stiže kao predstavnik oldschool vs. new school electro talasa na DJ sceni i predstavlja jedno potpuno wunderkind stanje uma i prakse. Filip je definitivno pretalentovan covek i muzičar koji  godinama deluje iz mraka i senke. Ovo je njegovo prvo gostovanje u Beogradu rame uz rame sa WOODIE-m i vaša prva prilika da čujete šta ima da kaže.

Pored njih nastupiće i DJ Kawiar.


Ulaz je 200 RSD do 00h,a od 00h 300 RSD.


https://www.mixcloud.com/WOODIE/
https://soundcloud.com/alvir

NAZAD