PROGRAM za datum :: 02/07/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 02/07/2016, 20 : 00 - 04/07/2016
Korakom puža: Umeće spore etnografije

Pozivamo Vas da doživite šta je 15 kanadskih i američkih studenata otkrilo tokom pet nedelja boravka u Beogradu. Na izložbi će biti prikazani multimedijalni projekti proistekli iz etnografskog postupka koji pita Šta se dešava kad etnografi koriste umetnost da istraže ovaj grad?

NAZAD
 
  Subota, 02/07/2016, 23 : 00
The Tronic Lab

The Tronic Lab zatvara prvu sezonu u KC Gradu drugog Jula. Počeli smo kao kolektiv samostalnih umetnika koji su se počeli okupljati na manjim privatnim žurkama i doživeli smo da svedočimo brzom rastu u najposećenije over the top žurke u Beogradu. Ne samo da smo svoje žurke i kolektiv umetnika proširili i na Novi Sad, takođe smo bili i gosti na DAS KVLT žurkama u Zagrebu 14. maja i 3. jula.

Žurku koja će zatvoriti prvu sezonu, će hedlajnovati mračna velikosveštenica laboratorije i gospodarica svega što je zlo – Sonja Sajzor.

Sajzor je postala prepoznatljiva po svojim teatralnim performansima i vrlo eksperimentalnim cyber pop DJ setovima koji kombinuju mračni pop, indi pop, elektronsku indi muziku, witch house, hip hop i nostalgiju za muzikom s kraja devedesetih i početka dvehiljaditih.

Ulaz:
200 rsd pre ponoći
300 rsd nakon ponoći

Tronic Lab 6 i druga sezona se vraćaju u oktobru.

Cyber-tronic peace out, darksided babies!

NAZAD