PROGRAM za datum :: 23/07/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 23/07/2016, 23 : 00
Rainbow Party: Sonja Sajzor Babes of Drag

Sonja Sajzor i kolektiv nezavisnih umetnika, The Tronic Lab, raspisuju konkurs za nove umetnike performansa zainteresovane za nastupanje na budućim Tronic Lab žurkama, od druge sezone koja se vraća na jesen. U želji da ustanovimo nezavisnu umetničku (pogotovo queer i drag) scenu i Beogradu, The Tronic Lab je tokom prve sezone uspeo okupiti postojeće beogradske drag performere i predstavili nove. Znajući da u Beogradu (i ostatku Srbije) postoje umetnici koji se bave drag-om, kao i publika koja je zainteresovana za posmatranje drag performansa, bacili smo se u misiju okupljanja što većeg broja ljudi iz obe grupe na istom mestu, kako bismo formirali drag scenu u Beogradu i razbili monotoniju našeg malog grada.

U saradnji sa Rainbow Party Belgrade, Sonja i Tronic Lab organizuju kasting za nove performere kojima će scena biti ustupljena da iskažu svoju kreativnost, zabave se i možda postanu novi performeri na budućim Tronic Lab žurkama.

Pošaljite nam prijavu sa imenom, fotografijama (in and out of drag), priču o svom alter egu i dve pesme uz koje biste nastupali. Prijavu možete poslati na sonjasajzor@gmail.com do 23. jula, kada ćete imati priliku da se predstavite publici na novoj Rainbow Party Belgrade žurci u Kulturnom Centru GRAD.

Program počinje u 23h, kada će performerke nastupati jedna za drugom. Svaka izvodi po dve pesme, koje će izvesti u dva različita bloka. Nakon ponoći, kada se završe nastupi, počinje Rainbow Party žurka na kojoj će Sonja po svom dobrom običaju razmrdati masu svojim dobro poznatim cyber pop i electro indie DJ setovima.

Događaj je otvoren za publiku od 23h i ulaz se naplaćuje 200 rsd cele večeri.

Srećno!

NAZAD