PROGRAM za datum :: 06/08/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 06/08/2016, 20 : 00
Nisville Jazz festival promo - JazzySad trio live

JazzySad Trio

Master Flow je DJ i producent iz Subotice, sa rezidencijom u Novom Sadu. Jedan od pionira elektro sving, nju džez i elektro tango zvuka u regionu je i frontmen prvog elektro sving benda u Srbiji "Bendtronica" i aktivno sarađuje sa čuvenim "Parov Stelar".  Host je novosadske muzičke večeri JazzySad u kojoj kombinuje jazz-funk, modal, latino i disco trake iz svoje bogate kolekcije. Umetnik iza ovog aliasa je i menadžer "Midnight JazzDance" stejdža na renomiranom Nišvil džez festivalu, student dizajna i produkcije zvuka na prestiznom Tehničkom univerzitetu u Gracu i čest gost dj beogradskih klubova koji neguju vinil kulturu.

Мilan Petrović је rodjen 23. septembra 1976. godine.  Оd 1993. godine je аktivan na srpskoj muzičkoj sceni, od 1995. godine do avgusta 2009. bio je član reggae benda – Del Arno Band, sa kojim je učestvovao na skoro svim većim festivalima u Srbiji i okolini, od 2002. godine je aktivan na srpskoj blues sceni i nastupao je sa raznim bendovima izmedju ostalih Roosterblues band, Теxas flood, Raw Hide, Bootleg blues (E 75), Blue Familly, Zona B, Don Giovani and friends.
Оd 2011. godine vodi Milan Petrović Quartet, koji je danas jedan od aktivnijih bendova na instrumentalnoj sceni. Za pet godina rada imaju 5 izdanja i mnogobrojne nastupe u zemlji i okruženju, u Austriji, Rumuniji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Hrvatskoj i Makedoniji.
Izdanja su:
- "Excursion" (2012), sa 38 prijatelja medju kojima su neki od nasih najpoznatijih jazz i blues muzicara (Vasil Hadžimanov, Dušan Bezuha, Wikluh Sky, Raw Hide, Blue Family i mnogi drugi) koji je dobio sjajne kritike kako u Srbiji, tako i u okruzenju.
- "Favorites" (2013), sa specifičnim obradama poznatih svetskih i domaćih tema.
- „High Voltage Studio Sessions Vol.2“ (2014) – Milan Petrović Quartet Live.
- "Live @ Nišville Jazz Festival", (2015)
- "Dates",  objavljen 30.05.2016. godine, izdavačka kuća Metropolis Music

NAZAD