PROGRAM za datum :: 26/08/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 26/08/2016, 19 : 30
Afrodisia

KC GRAD & BASS MAZE udružuju napore kako bi vam predstavili treći nastavak AFRODISIA: noć za sve ljubitelje crnog zvuka, dozivaju duh slavljenja života kroz ples i muziku sa zaraznim i groovy ritmovima koji dolaze iz različitih dekada i svih strana sveta. Od klasika 60-ih i 70-ih godina američkog funka i soul a do uplifting tema Kariba Reggae, Rocksteadija i Nu Duba. AFRODISIA je prilika za sve muzičke ljubiteljeda plešu uz ove ritmove do jutra.


Ulaz slobodan

BASS MAZE:
https://www.mixcloud.com/BassMaze/

Afrosonic Safari (Afrobeat/Afrofunk Mixtape):
https://www.mixcloud.com/BassMaze/afrosonic-safari/

NAZAD
 
  Petak, 26/08/2016, 20 : 00
The Paper of Others - književni program

Pozivamo Vas da prisustvujete književnoj večeri posvećenoj Jovanu Nikoliću 26. Avgusta u 20h u Kulturnom centru Grad, Braće Krsmanovića 4, Beograd.

Moderacija Ivan Vasić
Muzički pratilac Violinista Ismet Jašarević

Jovan Nikolić je srpski pisac, poreklom iz Čačka, koji trenutno živi u Kelnu u Nemačkoj. Tokom svog odrastanja putovao je dosta sa svojim roditeljima muzičarima i njihovim orkestrom. Između 1977. i 1979. godine završio je školu za mašinskog inženjera, u isto vreme je počeo da piše i objavljuje svoje pesme kao i da radi kao novinar. Njegova književna dela su često bila nagrađavana. Tokom devedesetih je  zbog političkih nesuglasica morao da zatraži azil i 1999. godine odlazi u Nemačku, gde živi i danas.
Autor je brojnih dela kao što su "Weisser Rabe, schwarzes Lamm" (“Bela vrana, crno jagnje”), "Zimmer mit Rad" ("Soba sa točkom"). Njegova poslednja knjiga „Das Orchester der Frauen, die mich verlassen haben“("Orkestar žena koje su me napustile") je izdata ovog proleća u izdavačkoj kući Drava.

Daniela Gugg i Alex Ferraté
The Paper of Others // 19 - 26. Avgust 2016 // KC Grad
Kulturnom centru Grad,
Braće Krsmanovića 4, Beograd

Uz ljubaznu podršku Ambasade Švajcarske i kulturne fondacije za Turgau , Švajcarska

NAZAD