PROGRAM za datum :: 25/09/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Nedelja, 25/09/2016, 18 : 30
Falling Walls Lab

Istraživači, preduzetnici i profesionalci izuzetnog kvaliteta će predstaviti svoj istraživački rad u izlaganjima od po tri minuta tokom prvog Falling Walls Lab Serbia, 25. septembra 2016. u KC Gradu od 18.30 h.

U Beogradu 25. septembra 2016. Po prvi put se u Srbiji organizuje Falling Walls Lab, u saradnji Nemačke službe za akademsku razmenu (DAAD) i Fondacije Konrad Adenauer. Petnaest naučnika, preduzetnika, profesionalaca predstavljaju u samo 3 minuta svoje istraživačke projekte i ideje u KC Gradu.
U 18.30 časova Falling Walls Lab otvara nemački amabasador, Aksel Ditman. Žirijem predsedava stalni zamenik ambasadora, Aleksander Jung. 

Ove godine međunarodni Falling Walls Lab se organizuje širom sveta. Pobednik svakog lokalnog Falling Walls Lab-a, uključujući i u Srbiji, će kao nagradu dobiti mesto u finalu Falling Walls Lab-a u Berlinu 8. novembra 2016. i učešće na Falling Walls Konferenciji koja se održava 9. novembra.
Cilj je da se podrži naučni i privredni razvoj i promovišu razmene ideja među izuzetnim naučnicima i profesionalcima iz različitih oblasti.
Falling Walls Lab Serbia će početi u 18.30 časova 25.septembra 2016. Takmičenje organizuju DAAD i Fondacija Konrad Adnauer u KC Gradu, u saradnji sa Babylon-om. Podršku pružaju Fondacija Falling Walls; A.T.Kerney, globalna konsultantska firma za menadžment (osnivački partner); i Festo, globalni proizvođač pneumatske i električne tehnologije za automatizaciju (globalni partner).
Ulaz je slobodan!
Za sve dalje informacije posetite www.falling-walls.com/lab

NAZAD