PROGRAM za datum :: 08/10/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 08/10/2016, 15 : 00
Beograd Svetlosti - KOMPLEMENTARNI KONTRASTI

Inspirisani multidisciplinarnim vrednostima, iz ugla tri profesije i tri sfere znanja – lumino umetnosti, dizajna osvetljenja i nauke istražujemo prirodu i fenomenologiju svetlosti. U maniru Spektra, glavnog motiva programa Beograda svetlosti 2016, najavljujemo simpozijum ‘Komplementarni kontrasti’. Putovanje započinjemo predavanjem uglednog gosta iz Meksika, dizajnera svetla Gustava Avilesa, prepoznatljivog po svojim poetičnim govorima sa neočekivanim zapletima. Da bi nas potom u područje tajni univerzuma i astronomije odvela istaknuta profesorka i predavač, predsednica naučnog odbora Astronomskog društva Novi Sad, asrofizičarka Tijana Prodanović.
U drugom delu simpozijuma kontraste nastavljamo da istražujemo među najsvetlijim stvaraocima i umovima domaćeg neba. Među “Sjajnom srpskom scenom” predstaviće nam se osam sjajnih zvezda kroz sfere nauke, umetnosti, arhitekture, biologije, fizike i dizajna.
Učestvuju: Zorica Matić, Nevena Kovačević, Milan Đurić i Aleksandar Vuja/Dva studio, Marija Barić i Nemanja Stojanović/Maria Barić studio, Miroslav Sretenović/Izvanredni Bob, Dejan Pantelić, Vladimir Jovanović i Beogradski svetlosni detektivi.

Dobrodošli u BEOGRAD SVETLOSTI!

impozijum "Komplementarni kontrasti" 8. oktobar 15.00-18.00h u Velikoj galeriji KC Grad
Rezervisite vase mesto na syposium@belgradeoflight.com

NAZAD
 
  Subota, 08/10/2016, 20 : 30
Saša Novak (ex Psihomodo Pop) & Friends

Jedan od najzanimljivijih gitarista naše rokenrol scene (i najramonskija frizura:), sa jednom od najboljih bubanj-bas kombinacija u ovom delu Evrope, konačno stižu u Beograd.

Saša Novak Radulović (ex-Psihomodo Pop), Piko Stančić (Film, Psihomodo Pop, Le Cinema…) i Ude Barracude (ex-Azra, Film, Haustor, Le Cinema…) sa prijateljima.

Sale & Friends:

Saša Novak - gitara vokal
Ivan Piko Stančić - bubnjevi
Marino Pelajić Udo Barakuda - bas vokal
Filia Novak - vokal
Tone Markulin - klavijature

Gost:
Alen Jovanović, Goblini - gitara

Na koncertu će se čuti autorske pesme sa Saletove ploče "Once upon a time" iz 2011. godine na engleskom, kao i stvari sa aktuelne ploče "minimalKA" - "Gubim te" i "Sumoran svet", zatim muzika njegovog prvog benda iz 80-ih "Nužni izlaz" i aktuelna pesma " Sve je propalo".
Deo repertoara pripada i periodu kada je svirao sa Udom i Pikom u Le Cinema, pa će se na kraju čuti i The Ramones, Blondie, Travelling Wilburys, Tom Petty, Status Quo...

Subota, 8. oktobar, KC Grad (20.30)

Karte se kupuju na ulazu u KC Grad, na veče koncerta, po ceni od 500 dinara.

NAZAD
 
  Subota, 08/10/2016, 23 : 30
5 years of Mystic Stylez with Zed Bias (UK)

Pet godina Mystic Stylez-a uz legendarnog Zed Bias-a i ekskluzvni garage set DJ Brke.

Cena karte je 400 RSD tokom cele večeri.

https://www.facebook.com/events/1116634548420779/

NAZAD