PROGRAM za datum :: 29/10/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 29/10/2016, 23 : 00
Indie-go! 20. rođendan!

Da nam je neko rekao u kasno leto 1996. godine da će klupsko veče koje smo tada započeli trajati do 2016. godine verovatno bismo se i sami nasmejali i odmahnuli rukom. Ova, 2016. godina je tada zvučala kao iz nekog naučno-fantastičnog filma – nezamislivo daleka budućnost.

Tokom svih tih 20 godina dok se oko nas, a i nama, dešavalo apsolutno sve što se može uopšte desiti, imali smo  sa indie-gom jasnu ideju: da uvek bude veče na kome će uživati svi koji vole indie i alternativni zvuk, da nikad ne puštamo isto, da predstavljamo ljudima ispred nas sve – od početaka indie muzike 80-tih, pa i new wavea i punka, do onog što je izašlo bukvalno prethodnog dana.

Uvek smo želeli da zahvatimo što šire i u reprodukciji muzike uronimo što dublje u to što smo zahvatili. Ni ovaj put neće biti ništa drugačije, ali će ipak biti specijalno. U oko šest-sedam sati staje otprilike stotinjak pesama. Daćemo sve od sebe da u taj skup uđe sve ono najvažnije što je zvukom obeležilo živote svih koji su nam dolazili i dolaze, svih koji vole istu muziku koju i mi volimo I kojima znači koliko i nama znači.

VJ-ing će, kao rođendanski poklon, raditi VJ tim Kišobrana, a biće iznenađenja, biće i poklona. O svim pojedinostima ćemo obaveštavati uskoro ovde i na našoj FB fan-strani kako ih budemo finalizovali. 

Vidimo se!

NAZAD