PROGRAM za datum :: 19/11/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 19/11/2016, 16 : 00
Pravi muškarac - dodela nagrada

Nagrada ‘’Pravi muškarac’’ je pokrenuta 2012. godine od strene organizacije Centar E8. Dodeljuje se pojedincu koji se svojim delovanjem zalaže za afirmaciju principa ljudskih prava, rodne ranopravnosti, tolerancije, humanosti i nenasilja.

Dobitnici nagrade do sad su bili: Marko Somborac - autor i crtač stripova u novinama ‘’Blic’’ i Saša Janković - zaštitnik građana Republike Srbije, Marko Šelić Marčelo - muzičar i književnik i Zoran Kesić - TV voditelj.

Nagrada je osnivana sa idejom da dobitnici nagrade budu modeli ponašanja i pozitivni primeri muškosti za mladiće i dečake. Muškarci, kao očevi, prijatelji, donosioci odluka, lideri, imaju značajnu ulogu u borbi protiv nasilja i svojim angažovanjem u društvu bi trebalo da postanu pozitivni idoli mladih ljudi.
 
Nagrada će se dodeliti u subotu, 19. novembra na Međunarodni dan muškaraca u KC GRAD-u sa početkom u 16 časova. Ovogodišenjem dobitniku će nagradu uručiti Zoran Kesić, dobitnik nagrade 2015. godine.

Ko će biti "Pravi muškarac" 2016.? Pridružite nam se u subotu na dodeli nagrade!
 
Centar E8 je omladinska organizacija usmerena na rad sa mladim ljudima širom Srbije. Raznovrsnim metodologijom edukujemo mlade na teme zdravi stilovi života, rodna ravnopravnost, prevencija nasilja i značaj aktiviranja u društvu. Već osam godina sprovodimo projekat "Budi muško" koji se bavi prevencijom nasilja i promocijom rodne ravnopravnosti kod mladića u Srbiji.

NAZAD
 
  Subota, 19/11/2016, 23 : 00
Clubbing Mate - Dejan Milićević

Clubbing Mate serijal se nastavlja. Nakon Gordana Paunovića, jednog od osnivača naše elektronske muzičke scene, čast nam je da ugostimo sledećeg maestra, velikog techno virtuoza, DJ-a i producenta Dejana Milićevića.

Zajedno sa Markom Nastićem i Milošem Pavlovićem, bio je deo čuvenog TTP kolektiva, koji je dao ubedljivo najveći pečat domaćoj underground muzičkoj sceni.

Nismo dugo imali prilike da ga susretnemo u BG klabingu, tako da je ovo pravi trenutak da se svi okupimo i priredimo Dekiju pravu rejversku atmosferu, jer muzika koju od njega možemo da očekujemo je uvek na visini zadatka.

Intro će prirediti Club-Mate DJ resident Ewox.

Vidimo se u KC GRADu!

Cena karte do ponoći 200 RSD. Posle ponoći 300 RSD

NAZAD