PROGRAM za datum :: 02/12/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 02/12/2016, 20 : 00
Wyrdsisters

The Tronic Lab sa ponosom predstavlja Wyrd Sisters, veče klasične dreg zabave sa početkom u 21h, u izvedbi tri beogradska dreg kvina. Dekadenca, Valerie Candy i Dajana Ho, kroz čitav sat programa prikazaće tri različita pristupa dregu u tri kategorije - mjuzikl, acapella i trash-pop.

Voditeljka večeri - Markiza De Sada.

Pre i posle centralnog programa za vas muziku pušta DJ mandymendi.

Dekadenca / Proizvod je velike ljubavi prema sceni, mjuziklu, brodvejskim i holivudskim divama koje su “veće od života” i koje zahvaljući svojoj veličini opstaju uprkos prolaznosti vremena. Njeno ime dolazi iz mjuzikla Kabare i lika Seli Bouls koja često ponavlja frazu “Divine decadence!”. Svojim nastupom pokazuje kako je dreg forma umetnosti koja obuhvata scenski pokret, glumu, slikanje i pevanje.

Valerie Candy / Retko kada u ljudskom izdanju, ali uvek “over the top”. Ukoliko pomešate klasičnu Grčku, impresionizam, ekspresionizam i nadrealizam, svejedno nećete dobiti Valerie Candy, ali ćete biti poprilično blizu. Ovo je priča o Pigmalionu i Galatei, priča o bradi, fatalnoj figuri i ismejavanju. Ovo je priča o Valerie Candy.

Dajana Ho / Iako je Dajana Ho dreg princesa, ne dajte da vas to zavara. Ona je po vokaciji ipak kraljica. Poznata je po tome što obožava žene u svim oblicima i pojavnostima. Uglavnom je dobre ćudi i voli da pomaže svojim sestrama. Šminka i 100% njena, prirodna, organska, ekološka kosa iz bloka 70 nije joj strana, ali Dajani nije bitno kako izgleda. Ispoljiće svoju prirodu kada i gde ona to želi, bez obzira na kontekst.

Markiza De Sada / Fatalna zavodnica, bastard ruskog revolucionara i nemačke aristokratkinje. Priča se da je u naletu strasti ubila ljubavnika i od tada luta gradovima Evrope u potrazi za zabavom.
mandymendi / Pola crvenokosa, pola kokos. Svoju muziku bi najradije okarakterisala last.fm tagom:

"papazjanija/ electronic/ pop/alternative/ rock/ hiphop/ dance/ soundtrack/ oldies/indie/ rnb/ parlafon.g ramofon.jugoton.regeton"

NAZAD
 
  Petak, 02/12/2016, 23 : 00
v!bes

Vreme je za 6ti po redi v!bes ~ događaj koji spaja umetnike i ljubitelje muzike bliskog senzibiliteta, stila i strasti prema muzici. V!bes promoviše soulful, funky, rare i egzotičan zvuk. Već više od godinu dana prašimo podijum Kulturni centar GRAD i delimo ~ v!bes.

Line ~ up
FoodforyaSoul Ffys, Brussels BE
// Nowadays Records
http://soundcloud.com/foodforyasoul

Spacewalker, Belgrade RS
// Balance Radiō / Music Is My Sanctuary
https://www.mixcloud.com/Spacewalker/

Tickets:
FREE ~ until midnight
250RSD ~ after midnight

Genres:
modern soul~ jazz~ future funk~hiphop~deep afrobeat~house~worldwide grooves

v!bes ~ sharing passion, music and culture

NAZAD