PROGRAM za datum :: 08/12/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Četvrtak, 08/12/2016, 20 : 00
Perspective Alt/Shift - Phobos / Counterfate / SÓL

Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo senzualnu formaciju bendova i to sve pod barjakom alternativnog, drugačijeg, u nadi da će vas nekonvencionalni pristup stvaralaštva u metal i hardkoru pokrenuti na one stare, dobro poznate stvari, kao štu su: skakanje, igranje, urlanje, sipanje, prosipanje, smejanje, plakanje, razmišljanje i zaboravljanje.

Nastupaju:

Phobos - osnovan 2012. godine u Beogradu. Već prvim nastupom dobijaju pozitivnu afirmaciju odnoseći pobedu na POK-u dok nakon toga nastavljaju da budu aktivni na beogradskoj klupskoj sceni. Nakon nekoliko single pesama, par nesuđenih pauza i promena u sastavu, bend nastavlja dalje. 2015. pobeđuju na BDFL-u i nastavljaju sa studijskim radom nakon čega u 2016. izlaze dva singla za ''Microsaccade'' i ''Leap''. U svom zvuku nastoje da spoje tradiciju i filozofiju nekoliko modernih pravaca, u večitoj potrazi za mestom gde se spajaju mir i haos. Trenutno pišu za svoje prvo dugometražno izdanje koje će izaći 2017.

Counterfate - pri nastajanju, težio mešavini rep i metal muzike, što se može čuti na prvom EP-u izdatom u julu 2011. Nakon dve godine pauze, bend se ponovo okuplja, ali ovog puta sa novijim zvukom i drugim gitaristom (Nemanja Popov). Završen je i album prvenac pod nazivom Chasing Life, a prvi singl sa albuma – Dead Inside je, kao i drugi singl – The Well, objavljen u vidu lyric videa i dostupan je na Youtube-u. Bend je imao nastupe po celoj Srbiji i regionu. Prvi spot benda, za pesmu Riot House, objavljen je nedugo nakon izbacivanja albuma, i takodje se može čuti na njihovom Youtube kanalu.

SÓL - alternativni rok bend iz Beograda. Nastao je u Novembru 2014. godine na ideju Andreje i Danila, iz čiste potrebe za stvaranjem. Bend nastavlja da se razvija pod uticajem modernih bendova tvrđeg zvuka, i maja 2016 .godine izdaje svoj prvi singl "Same Old Place". Sa oformljenom i uigranom postavom, bend trenutno provodi dane u studiju i snima svoj neimenovani album prvenac.


Ulaz: 20:00h
Početak koncerta: 21:00h
Cena karte: 300 dinara

NAZAD