PROGRAM za datum :: 11/12/2016 Klikni ovde za kompletan program
  Nedelja, 11/12/2016, 21 : 00
Kad je francuz sreo srpkinju

Posle uspešnog šoua: FRANCUZ U SRBIJI , evo novog naslova: KAD JE FRANCUZ SREO SRPKINJU.

Predstava je na engleskom sa malo srpskog.
** Ulaz : 250 dinara **

Arno je glumac i stand-up komičar. Jovana je talentovana džez pevačica. Oni odlučuju da naprave šou zajedno. Gluma i pevanje. Kada se Francuska sretne sa Srbijom... i zavoli je !

To je ljubavna priča o Francuskom slikaru Pjeru Belvilu i džez pevačici Jovani Jovanović u Beogradskom « ludilu ». ORIGINALNA PRIČA SA DŽEZ KLASICIMA.

Umetnici :

Jovana Milošević (pevačica i glumica) : srpska džez pevačica, nastupa kao solo pevačica po Beogradu, Srbiji, Holandiji i Francuskoj. Takodje je i član benda MARAQYA.

Arno Amber (glumac i pisac) : Arno je rođen u istočnoj Francukoj. Ubrzo se preselio u Pariz gde je otkrio svoju strast prema glumi. Radio je "one man show" 3 godine u Parizu : "Et si c'était moi ?". I kao pevač-glumac u komadu za decu : "La Fée Mito". Tvorac je "web-serie" : "Le métier de comédien pour les nuls" i kanala na Youtube : "Jisamédia". Glumio je na francuskoj televiziji.

Vladan Veljković(pijanista) roden je u Leskovcu a završio je muzičku školu Stanislav Biničkil, zatim se upisao na sudije džez klavira na FMU-u u Beogradu . Svirao je u RTS-ovom BIG BEND-u i sa najboljim svetskim džez muzičarima kao što su: Duško Gojković, Gregory Hutchinson, Kyle Eastwood....


Fotograf : Vorkapic Art https://www.facebook.com/PhotWorkByVorkapicN?fref=ts

NAZAD