PROGRAM za datum :: 04/03/2017 Klikni ovde za kompletan program
  Subota, 04/03/2017, 17 : 00 - 05/03/2017
Moda za poneti

Na prolećnoj Modi za poneti koja će se održati 4. i 5. marta u Kc Grad od 17 do 22h dizajneri, umetnici i kreativci vas očekuju sa novim kolekcijama koje će učiniti prve sunčane dane još živopisnijim! 

Upotpunite svoj prolećni izgled, originalnom  obućom  i odećom, modernim  rančevima i autentičnim nakitom i naočarima za sunce. Uz istančan izbor muzike Dj Olje i DJ Une, garantujemo odličnu atmosferu i željno očekujemo vaš dolazak!

Učesnici: Gita Šik, Craft eyewear, Exodus Cosmetics, Škrabac, Glory Box, Peackok bow ties, Odsustvo simetrije, Biljana Novogradić, Oblik Art, Dear Diary, Mamamaya, Blejboj, Akra, Niska design, Get rich studio, Lovčanik, Vedrana Petrovska, Sundry nakit, Stetch i wtfWOL, Hobby svaštaonica, Sovica handamde, La Mia Casa, Ira Bags, Copper age, Sara ra, Tikolo, Aneta Crnobrnja, Steampunk by Maja, Ljiki Šlus, Sanja Vuković, Vera Stanarčević, Margareta Mitić, Nakit by Vesna, Atelje Zmajolik, Jelena Rovčanin, Stana Miničić, Andrea Zidar, Kaledioskop Ceca, New weave, Weggy weggy, Something else, Dora Rakić , Gorget ekipa, Ugao, Kalasiris, Kerefeke Creative, Veseli gavran, Jadranka Milojković, Fish and Chips, Moda Maleš, Atelje Petlja, Marnia, Štep šnajderaj, Natali Art, Art plakar, Avangardni Sobičak, Danijela Babić Fashion

NAZAD
 
  Subota, 04/03/2017, 23 : 00
Rainbow Party

Ove sezone Rainbow party Belgrade vam je spremio niz novina. Nove goste, nove lokacije, ali jedno će ostati isto: dobri stari duh Rainbow žurki koji svi toliko volimo!
Ovog puta, otvaranje nove sezone će ispratiti simbolika kombinovanja novog i starog, svežeg i iskusnog. Žurka će se održati 4. Marta sa standardnim početkom od 23h, a lokacija je svima dobro poznat i drag, KC Grad.
Kao što smo već napomenuli, za DJ pultom će se ove subote udruziti: Vasso, Marija Nikolić a.k.a Časna sestra i Vanja Bursać predstavnici različitih žanrova koji će nam zajedno prirediti nezaboravno iskustvo!
Vasso je osveženje čije izvođenje i umeće do sada niste imali prilike da čujete na Rainbow žurkama, ali bez sumnje ovaj mladi umetnik i fotograf, vrlo vešto barata muzičkim notama i numerama koje će omađijati svakoga od vas.
Marija Nikolic a.k.a Casna sestra je multiinstrumentalistkinja koja svira prvenstveno klavijature, ali i usnu harmoniku i harmoniku u beogradskim bendovima About Lorna, Sana Garic ( Xanax) i u Horkestru. Kako joj je muzika i profesija i velika ljubav bavi se i DJingom. Casna sestra bira eklekticne plesne hitove bilo da su aktuelni ili retro od 70ih do 90ih , kao i poneko muzicko iznenadjenje.
Nama veoma draga Bursaćeva, umetnica, uvek okićena Bursaće nakitom, izoštrenog je sluha i ove subote biće naoružana ozbiljnim i jakim RnB materijalom koji će vas terati da uvek poželite još!

Ukoliko imate muzičke želje, slobodno ih dojavite na vreme kako bi bile pripremljene!

Rezervacije obavezne SMS-om na 0656655760.
Ulaz: do ponoći 200rsd od ponoći 300rsd

NAZAD