PROGRAM za datum :: 28/04/2017 Klikni ovde za kompletan program
  Petak, 28/04/2017, 18 : 00
BPPC BDAY BASH

Ćao drugari! 28. aprila Belgrade Ping Pong Club slavi svoj prvi rođendan!!! Dođite sa nama u Kulturni centar GRAD da se opustimo uz jazz, soul i funk ritmove koje će nam puštati Kaya D, Do the Math i dvojac Damjan i DJUDJU! Žurka traje od 18PM do 2AM, a svi koji nas budu posetili imaće prilike da u dvorištu KC Grad-a ispijaju pivce i igraju stoni tenis :)

Ulaz je besplatan, a ako dođe do vremenskih nepogoda, upadamo unutra!

NAZAD
 
  Petak, 28/04/2017, 19 : 00 - 29/04/2017
Imelda Ramović

Imelda Ramović je art direktorica, dizajnerica i ilustratorica u području oglašavanja, umjetnosti te glazbene i modne industrije.

Suvlasnica je studija Mireldy pod čijim je imenom, u suradnji s nekoliko regionalnih reklamnih agencija, realizirala veliki broj projekata i prikupila impresivan broj nagrada (Red Dot, New York Festivals, Cresta, Magdalena, Type Directors Club, ADCC, etc).

Veseli je razvijanje koncepata, ambalaža i brendova te svaka nova prilika u kojoj se može kreativno izraziti.

Više na: behance.net/Mireldy
_______________________

Imelda će se predstaviti serijom ilustracija nastalih na smartphoneu, korištenjem besplatnih Android aplikacija za grafičko oblikovanje i uređivanje fotografija. Ograničenosti korištenih alata otvorili su prostor neopterećenom vizualnom kreiranju i dodatno probudili strast za oblikovanjem, neovisno o položaju u kojem se našla.

Fun fact: Svi su radovi nastali u ležećem položaju.

Izložba je prodajnog karaktera.

NAZAD