PROGRAM za datum :: 29/05/2017 Klikni ovde za kompletan program
  Ponedeljak, 29/05/2017, 19 : 00
Delikatesni ponedeljak - SRH Srbija

Asocijacija za seksualno i reprodutkivno zdravlje Srbije - SRH Srbija, radi na kreiranju okruženja koje će biti oslobođeno diskriminacije i rodno ravnopravno, u kojem će mladi ljudi da se razvijaju, napreduju i, podržavajući njihov slobodan izbor, donose informisane odluke u pogledu različitih aspekata života, uključujući seksualno i reproduktivno zdravlje. Takođe, SRH Srbija radi na podizanju svesti o HIV-u i  AIDS-u i podsticanju prepoznavanja razlika među ljudima kao pozitivne komponente društva koja ga obogaćuje. SRH Srbija je pridruženi član Međunarodne Federacije za Planirano Roditeljstvo – IPPF.
U okviru SRH Srbija, otvoren je Drop In Centar za ljudska prava, namenjen prvenstveno ranjivim grupama stanovništva, uključujući mlade, žene, migrante, izbeglice, povratnike, LBGT populaciju, osobe inficirane HIV/AIDS-om, osobe sa invaliditetom, ali takođe je dostupan i svim građanima koji smatraju da su im ljudska prava na neki način ugrožena.
Drop In Centar predstavlja siguran, miran i prijatan prostor u kome možete dobiti besplatnu pravnu pomoć i psihološku podršku od strane iskusnih stručnjaka, posebno obučenih za rad sa osetljivim grupama i senzibilisanih za probleme iz oblasti ljudskih prava.

NAZAD