VESTI I NAJAVE

 

Delikatesni ponedeljak - Frontiers In Retreat Srbija :: 22/09/2014

Pozivamo vas da budete deo Delikatesnog ponedeljka 22. septembra  u Kc Gradu.  Ove nedelje glavni kuvari biće ekipa Kc GRad i troje umetnika iz Finske, Španije i Francuske koji su u Srbiji u okviru projekta Frontiers in Retreat*.

Lemolo (SAD) :: 27/09/2014

Lemolo je dream pop duo koji čine Meagan Grandall (vokal, gitara i klavijature) i Kendra Cox (bubnejvi i sintisajzer). Osnovan 2009. u Sijetlu, naziv benda vezan je za Lemolo jezero kojim su obe devojke rado vozile kajak, te se na obali istog upoznale i shvatile da dele sličnu strast za muzikom.

The Hidden Cameras :: 02/10/2014

Kanadski indie-pop bend The Hidden Cameras, predvođen Džoelom Gibom, nastupa u četvrtak 2. oktobra u Kc Grad. Trenutno na evropskoj turneji, beogradskoj publici će predstaviti svoj poslednji album "Age" koji je odlično prihvaćen kako kod publike, tako i kod kritičara.

Gosti Frontiers Retreat projekta u umetničkim kolonijama Zlakusi i Ečka

Kc Grad je tokom avgusta otpočeo realizaciju petogodišnjeg projekta koji okuplja više međunarodnih programa umetničkih rezidencija. Gosti-umetnici Kc Grada, Saara Maria Kariranta, Quelic Berga i Joanes Simon Perett su tokom rezidencije u Srbiji posetili i umetničke kolonije u Zlakusi i Ečkoj.

Oktobarska Moda za poneti

Pozivamo dizajnere, umetnike i ostale kreativce da nam se pridruže u novoj sezoni Mode za poneti i dokažu svima da leto za nama nije bilo samo vreme odmora, već i izvor inspiracija za nove modne trendove.

Kc Grad u Bric a Brac radnji

I ove godine Kc Grad nastavlja saradnju sa uspešnim švedskim brendom Bric a Brac. Ovog puta u svoju ponudu ubacili su radove nekoliko naših dizajnera medju kojima su Vesna Kracanović, Neda Todić, Ljudmila Stratimirović, Jasmina Graovac, Svetlana Vukov, Mira Ranković, Nenad Stojaković i Sladjan Jevremović.

Frontiers in Retreat Srbija

Tokom avgusta 2014. u organizaciji Kulturnog Fronta/ Kc Grada počinje realizacija petogodišnjeg evropskog projekta Frontiers in Retreat. Joanes Simon-Perret (Francuska), Quelic Berga (Spanija), Saara Maria Kariranta (Finska) i Mirko Nikolić (Srbija/ Velika Britanija) su prvi gosti umetnici koji će od avgusta do kraja oktobra boraviti u Srbiji.

Kancelarija u Kc Gradu

Ukoliko vam je potreban radni prostor, pozivamo vas da delite kancelariju sa nama. Kc Grad od juna ima 3 mesta u ponudi.

Stiv Ostin bar preporučuje

Od sada u Kc Gradu možete uživati u sveže ceđenim sokovima: limun, narandža, grejpfrut…

Posetite Beograd!

Ukoliko planirate da posetite Beograd, KC Grad vam nudi i vrlo povoljan smeštaj.

Oktobarska Moda za poneti :: 02/09 - 30/09/2014

Pozivamo dizajnere, umetnike i ostale kreativce da nam se pridruže u novoj sezoni Mode za poneti i dokažu svima da leto za nama nije bilo samo vreme odmora, već i izvor inspiracija za nove modne trendove.

:: Kalendar događaja ::
Mar 2014
 Po   Ut   Sr   Če   Pe   Su   Ne 
     1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31