VESTI I NAJAVE

 

AiR program - Sakari Viika / A Book of Memories :: 31/10 - 06/11/2014

Sakari Viika je fotograf i foto reporter  koji od početka osamdesetih radi na sopstvenim umetničkim projektima dokumentujući  trenutke različitih umetničkih izraza

Novembarska Moda za poneti :: 07/11 - 09/11/2014

Pozivamo sve kreativce, dizajnere i umetnike, da se prijave na konkurs novembarske Mode za poneti i predstave svoje jesenje kolekcije. Moda za poneti će se održati 7., 8. i 9. novembra u Kc Gradu.

Pomeren datum otvaranja izložbe fotografa Sakari Viike

Obaveštavamo vas da nažalost iz tehničkih razloga, izgubljenog prtljaga našeg gosta fotografa iz Finske Sakari Viike, pomeramo otvaranje izložbe na nedelju 2. novembar od 20h!

Frontiers in retreat izložba u Savremenoj galeriji u Zrenjaninu!

Od 27. oktobra do 13. novembra u Savremenoj galeriji u Zrenjaninu biće predstavljena prva faza projekta Frontiers in retreat.

Gosti Frontiers Retreat projekta u umetničkim kolonijama Zlakusi i Ečka

Kc Grad je tokom avgusta otpočeo realizaciju petogodišnjeg projekta koji okuplja više međunarodnih programa umetničkih rezidencija. Gosti-umetnici Kc Grada, Saara Maria Kariranta, Quelic Berga i Joanes Simon Perett su tokom rezidencije u Srbiji posetili i umetničke kolonije u Zlakusi i Ečkoj.

Kc Grad u Bric a Brac radnji

I ove godine Kc Grad nastavlja saradnju sa uspešnim švedskim brendom Bric a Brac. Ovog puta u svoju ponudu ubacili su radove nekoliko naših dizajnera medju kojima su Vesna Kracanović, Neda Todić, Ljudmila Stratimirović, Jasmina Graovac, Svetlana Vukov, Mira Ranković, Nenad Stojaković i Sladjan Jevremović.

Frontiers in Retreat Srbija

Tokom avgusta 2014. u organizaciji Kulturnog Fronta/ Kc Grada počinje realizacija petogodišnjeg evropskog projekta Frontiers in Retreat. Joanes Simon-Perret (Francuska), Quelic Berga (Spanija), Saara Maria Kariranta (Finska) i Mirko Nikolić (Srbija/ Velika Britanija) su prvi gosti umetnici koji će od avgusta do kraja oktobra boraviti u Srbiji.

Kancelarija u Kc Gradu

Ukoliko vam je potreban radni prostor, pozivamo vas da delite kancelariju sa nama. Kc Grad od juna ima 3 mesta u ponudi.

Stiv Ostin bar preporučuje

Od sada u Kc Gradu možete uživati u sveže ceđenim sokovima: limun, narandža, grejpfrut…

Posetite Beograd!

Ukoliko planirate da posetite Beograd, KC Grad vam nudi i vrlo povoljan smeštaj.

Novembarska Moda za poneti :: 17/10 - 02/11/2014

Pozivamo sve kreativce, dizajnere i umetnike, da se prijave na konkurs novembarske Mode za poneti i predstave svoje jesenje kolekcije. Moda za poneti će se održati 7., 8. i 9. novembra u Kc Gradu.

:: Kalendar događaja ::
Mar 2014
 Po   Ut   Sr   Če   Pe   Su   Ne 
     1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31