VESTI I NAJAVE

 

5. rodjendan / VIS Limunada + Ti :: 18/04/2014

U petak 18. aprila u suton jedne od prvih prolećnih večeri oduvaćemo 5 svećica na torti uz besplatan koncert naših dragih gostiju – sastava VIS Limunada. Nakon ove rođendanske igranke u bašti KC Grada, očekuje nas još jedna aktuelna zvučna poslastica sa domaće scene koju za sada možemo nazvati – rođendanski koncert iznenađenja!

5. rođendan KC Grad - Rosa Lux, Vlada Janjić, Ewox & Tamarinsky, Dušan Lilić :: 19/04/2014

Rosa Lux je već neko vreme jedna od najtraženijih DJ-eva u Kopenhagenu. Bila je deo danske kulture scene na više nivoa - u čuvenoj TV emisiji "Smagsdommerne" je uvela novu kulturu i umetnost iz Danske pred široki auditorijum.

Ana i Dukat :: 25/04/2014

KC Grad je ponovo našao svoje mesto na koncertnoj mapi Evrope, ali ovog puta iz jednog jako zanimljivog i nama dragog razloga. Naime, u sklopu svoje prve zajedničke evropske turneje tokom koje su obišli Hrvatsku, Sloveniju, Austriju, Švajcarsku, Mađarsku i Rusiju, direktno u baštu KC Grad-a lebdeći na svojim melodijama i prelepim glasovima sleću Ana Ćurčin i Stray Dogg!

These shoes are made for walking vol.3 :: 12/05 - 18/05/2014

Maj u Kc Gradu će obeležiti par zanimljivih izložbi a jedna od njih je svakako izložba cipela. Treća po redu revija najzanimljivijih dizajnera obuće održaće se  12 – 18. maja u Velikoj galeriji Kc Grada.

Prijatelji za 5. rođendan Kc Grada

Pitali smo drage prijatelje, saradnike, kolege da nam pošalju par rečenica o Kc Gradu i o tome šta on znači za njih. Tokom aprila ćemo vam objavljivati šta su nam pisali, a počinjemo sa dragim prijateljem i dugogodišnjim saradnikom Urošem Ewoxijanovićem.

Peti rođendan Kc Grada

Ovog proleća Kulturni centar Grad puni pet godina. Od 16. aprila 2009. do danas zajedno smo prošli mnogo toga lepog. U tih pet godina uverili smo se koliki potencijal i talenat se krije u ovoj sredini.

Stiv Ostin bar preporučuje

Od sada u Kc Gradu možete uživati u sveže ceđenim sokovima: limun, narandža, grejpfrut…

Umetnost u javnim prostorima

U osnovnoj školi Gornja varoš u Zemunu na inicijativu učiteljice IV 1 razreda, Mirjane Milić a uz podršku kolega, poslednjih nekoliko meseci oslikavan je centralni hol škole kao i nekoliko učionica.

Najnovija donacija biblioteci Creative Source

Najnovija donacija biblioteci Creative Source je monografija čuvene švedske dizajnerke Ingegerd Råman. Ovu fantastičnu knjigu koja je prošle nedelje stigla na adresu biblioteke poslala je lično dizajnerka kada je čula o ovoj jedinstvenoj biblioteci.

Rezultati konkursa Velike galerije Kc Grada za izlagačku sezonu 2014.

Sa zadovoljstvom objavljujemo umetnike čiji će projekti biti predstavljeni tokom 2014. godine u Velikoj galeriji Kc Grada.

Frontiers in Retreat projekat

Frontiers in Retreat je platforma koja u okviru nove evropske mreže neguje multidisciplinarni dijalog o ekoloskim pitanjima. Mreža okuplja umetničke rezidencijalne programe, umetničke i obrazovne organizacije, umetnike, stručnjake iz različitih disciplina kao i širu publiku.

Posetite Beograd!

Ukoliko planirate da posetite Beograd, KC Grad vam nudi i vrlo povoljan smeštaj.

:: Kalendar događaja ::
Mar 2014
 Po   Ut   Sr   Če   Pe   Su   Ne 
     1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31